Opleiding Montageprogramma DaVinci Resolve.

Opleiding Montageprogramma DaVinci Resolve.
Een montageprogramma dat enorm aan populariteit wint, is DaVinci Resolve van BlackMagic.
Dit programma is zowel in een gratis versie als in een betalende versie te verkrijgen, en kan aanzien worden als een professioneel montageprogramma.
Laat u echter niet afschrikken door de benaming ‘professioneel’.
Het programma is zeer logisch opgebouwd en op een vrij eenvoudige wijze kan men al veel bereiken.
De gratis versie is DaVinci Resolve 17 en de betalende versie is DaVinci Resolve Studio 17. ( klik hier om naar de downloadprogramma te gaan)
Deze gratis versie is aantrekkelijk omdat de gebruiker zich eerst kan overtuigen van de mogelijkheden van het programma alvorens verdere kosten te maken. Tevens zijn ook alle upgrades gratis, zowel bij de gratis versie als bij de betalende versie.
Op het internet vindt u alle mogelijke tutorials om het programma aan te leren. Maar indien u een diepgaande opleiding wenst die professioneel gegeven wordt, dan kunt u dit volgen in het SNT in de Arsenaalstraat te Brugge
In september start de cursus DaVinci Resolve Deel 1 op maandagnamiddag.
In dit 1ste deel wordt de Editor en Deliver Page uitgediept, waarna u alle bewerkingen kent om tot een mooie, montage te maken.
In het 2de deel (start in januari) komen de Color en de Fusion Page aan bod.
In september gaat er ook een deel 4 van start op dinsdagnamiddag. In dit deel komt de Fairlight (geluid) aan bod. Daar kunt u ook instappen als u al een frequent gebruiker bent van DaVinci Resolve.
De opleiding van het eerste deel heeft plaats elke maandag van 13.30 tot 16.50 uur van 6/9/21 tot en met 20/12/21.
De kostprijs van deze opleiding is 98.00 euro.
Voorafgaande kennis is niet nodig, ook zijn er op de school krachtige computers ter beschikking die gebruikt kunnen worden.
Een verplicht om elke les bij te wonen, is er niet. Sommigen gaan er even tussen uit voor een reis of zijn afwezig voor een andere reden.  Als u dit vooraf laat weten, wordt een persoonlijke mail met de leerstof en/of oefeningen gezonden zodat u die kan inhalen op eigen tempo.
Voor degenen onder u die zich kunnen vrijmaken op maandagmiddag en die een grondige opleiding wensen te volgen in dit montageprogramma lijkt mij dit een aanrader.
Hierbij de link naar het SNT te Brugge, of je kan mij contacteren als je bijkomende info wenst.
Marc Huygelen
voorzitter
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.